Mai o luna pana la Craciun

Ce faceti de sarbatori? Ce planuri aveti? Noi inca nu stim unde petrecem revelionul 2015, inca asteptam sa vedem ce fac unii si altii. Nu de alta, dar asa diferiti ne sunt prietenii ca nu reusim sa ii adunam pe toti intr-un loc, asa ca, in functie de ce decide fiecare grup, ne decidem si noi.

Mi-ar place sa ne rasfatam cu un pachet de Craciun 2015, undeva frumos sa petrecem un Craciun ca in poveste, dar de asemenea am vrea sa fim acasa si sa petrecem Craciunul cu familia. E greu de hotarat ce sa facem, mai ales ca nu am fost plecati pe nici unde, deci avem destule zile de concediu si mai sunt inca destule oferte last minute.

Cel mai probabil o sa stam acasa cu cei dragi si o sa ne bucuram de mancare si colinde si zambete si prajitura. Desigur se poate sa mergem undeva in tara cu toata familia, de ce nu? E o varianta si aia –  sa ne luam toti cu bagaje si pisica si sa plecam undeva. Poate undeva unde se sarbatoreste traditional si  sa avem parte de carnati, toba, jumari si alte bunatati. Nu ca nu am face si noi dinastea, dar uneori e mai placut sa le faca altcineva pentru tine?

Stiti unde as mai vrea sa merg? In Austria, fie iarna, fie vara. Nu am avut parte de o excursie la munte de ceva timp si in Austria la munte chiar nu am fost. Poate gasim ceva oferte de ski in Austria faine, poate dupa sarbatori cand nu mai e asa aglomerat si ne luam si noi putin timp pentru noi. In special sa faca my sun and stars poze la zapada si eu sa invat sa schiez. Sigur nu as zice nu la o sesiune de snowboarding.

Da, mi-ar place sa merg la munte iarna, dupa sarbatori.

Comments

comments

Leave a Reply