Magazin de muzica

Are my sun and stars un prieten care e foarte pasionat de muzica, si cand zic pasionat nu ma refer ca stie totul despre muzica – fie istorie, fie momente de glorie sau artisti, si nici nu ma refer ca asculta muzica toata ziua, ci ma refer ca produce muzica. Are si un album pe iTunes de muzica de ambient, foarte fain si foarte relazant. E genul acela de muzica pe care o asculti intr-o cafenea cu accente de buddah bar si betisoare parfumate, daca stiti ce zic.

Are tot felul de instrumente prin casa si ne gandeam sa ii luam si noi cateva ca tot vine Craciunul si ne trebuie idei. Am cautat magazin de muzica online, sau na, de aparatura pentru cei care fac muzica si am gasit ceva.

De priceput eu ma pricep exact deloc. Am vazut ceva …chestie colorata, numita controller dedicat Ableton (macar stiu ce e Ableton si cu ce se manca), deci teoretic imi dau seama ce e controller-ul. Parca imi amintesc ca are ceva de genul prin casa, luat tot online si e multumit de el. Poate ar trebui sa ii luam niste clape, si alea par utile in producerea de muzica. Stiu ca am vazut la un behind the scenes de la Linkin Park cum folosea Mike Shinoda clape si le folosea des.

Oare pentru clape si controller trebuie si cablu USB extra sau merge cu ce au ele? Oricum probabil ca o sa adaug ceva extra cabuluri la comanda, daca facem, ca sa fim siguri ca e totul acoperit.

Poate luam si o cutie de transport, adica case pentru DJ, ceva ce arata ca un geamantan frumos. Stiu ca el, prietenul de care vorbeam mai sus, o fost in Marea Britanie, si am vazut pe site un case cu steagul UK, cred ca i-ar place aia mai mult decat una simpla.

Comments

comments

Leave a Reply