Casa la tara

Verisoara mea, stiti aia care e insarcinata (numar zilele pana in ianuarie cand o sa il tin pe ala mic in brate), se gandeste sa se mute, de unde sta acuma, la casa. Ei stau intr-un apartament mai micut si il imparte si cu parintii ei si na, ca orice cuplu tanar, vor libertatea propriei casute.

De ce casa? Pai ca sa aiba, in primul rand, mai mult loc si spatiu de joaca pentru bebe, sa ii faca tot felul de locuri prin curte sa se joace, locuri de joaca cu nisip sau poate si o casuta in pom la un moment dat.

Inca nu s-a hotarat daca vrea sa se mute in casa noua facuta dupa planul ei sau sa se mute in casa gata facuta. Stiu ca era la un moment dat discutia despre cum e mai ieftin sa iei teren si sa construiesti decat sa cumperi o casa gata facuta. Dar cred ca cel mai ieftin e sa stai in chirie si daca la un moment dat nu iti mai place ceva, te poti muta.

Vorbeam cu ea despre cum i-ar face placere sa aiba dormitorul la mansarda si o scara de mansarda pe care sa o poata impodobi de sarbatori cu beculete si beteala. Poate sa puna si niste cizmulite pe ea ca sa arate ca intr-o poveste (sau film american de Craciun).

Desigur ca si baia trebuie sa fie perfecta, de preferinta sa fie mai mult de o singura baie, una pentru bebelus/ copil/ musafiri si una pentru adulti. E bine ca nu mai is asa scumpe instalatiile sanitare si daca chiar decide sa construiasca propria casuta isi poate face mai multe bai.

Abia astept sa vad ce decide sa faca, dar asta dupa ce e pe lume bebelasul si isi revine dupa nastere. Daca un cadou pentru bebelas inca nu am, stiu ce cadou o sa ii iau de casa noua: o sticla de vin rosu si un picurator de vase. Orice casa are nevoie de un picurator / strecurator de calitate.

Comments

comments

Leave a Reply