Pauza de Facebook si hai sa mergem la vot

Nu stiu cum o sa fac, dar e musai. NU mai pot sa vad ce se intampla in campania asta electorala si sa nu ma intristez si sa imi pierd toata spearanta. Si totusi ..Ponta are cele mai multe procente. Suntem fara speranta si ne meritam soarta. Mai in gluma mai in serios, chiar ca e timpul sa luam stalpi si gard si sa mergem sa inconjuram partea albastra de pe harta si sa stea ei cu Ponta ca noi, clar, nu il vrem. Eu nu am mai vazut pana acuma asa delimitare serioasa pe harta la procente care cu cine.

Ma distreaza cel mai mult aia cu “uuh strainu” “uuuh neamtu’ nu ne trebuie strain sa ne conduca” – eh spanac, dar cand te duci la lucru la firma aia de – cablaje, plastice, hypermarket, telecomunicatii etc si iti vine la sfarsitul lunii salarul pe card nu comentezi ca uhh strainii sa nu ne conduca, atunci e bine nu? nu mai ai nici o problema ca copilul tau sau chiar tu lucrati pentru o companie straina.

Ce ar fi ca toti strainii sau doar cei de origine germana/austriaca sa isi ia fabricile si hypermarketurile si telecomunicatiile si sa plece din Romania? la cine mergeti sa plangeti cand nu mai aveti unde lucra? La Ponta? Good luck sa va plateasca somajul…la toti!

Mai e si aia cu Ponta nici nu stie ce fac his minions pentru ca el sa castige. Serios, gaini moarte aruncate peste gard? Sper ca are macar bunul simt sa isi ceara scuze si sa bage un o sa investigam, nu is ai nostrii true PSD care au facut asta, etc. Sa para ca nu stie(ca oricum nu cred ca stie, sa ne fereasca Sfantul daca el chiar stia de aia si a fost de acord, atunci chiar ca Romania e dead end).

Va dati seama cat de murdara e campania asta si cat de creduli is romanii? Va dati seama cat de trist e viitorul nostru? Eu chiar nu vad cum o sa o scoatem la capat asa.

Si Iohannis nu o sa faca magie si maine boom o sa avem autostrada peste tot si industrie over the charts. O sa ii ia ceva timp pana face curat in tara asta si asta e ce lumea NU o sa inteleaga, ca el nu incepe de la zero coruptie, el incepe de la overĀ  lvl 9000 coruptie si nu e Dumbledore sa isi miste bagheta magica si totul o sa fie bine pana in iunie 2015.

Dar trebuie sa il ajutam sa faca ceva, ca macar el pare ca vrea si stim ca nu o sa fie the same, dar o sa ii ia timp, dar TREBUIE sa ii dam timpul ala. Trebuie sa credem in el si sa convingem lume sa voteze pentru el, sau mai rau, sa mearga la vot, ca unii nici aia nu cred ca conteaza. BA DA, fiecare vot conteaza, pentru fiecare stampila pe care TU nu o pui, vin 5 babute si voteaza cu Ponta. So, cine vrei sa iti decida viitorul? Mie imi e serios teama ca o sa ne dea afara din uniune in ritmul asta (asta e pe baza propriei mele gandiri, NU e pe nici o sursa oficiala bazata)

Hai sa mergem la vot!

PS – nu is membru al niciunui partid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *