Stiati de existenta Romalimenta

Eu nu stiam ca exista, stiam doar ca exista catralioane de articole pe tema E-urilor si cate de nocive is si cum trebuie sa le evitam ca vai si nu se poate. Duc la cancer, duc la te miri ce boli, e plina lumea si onlineul de articole pe tema asta si multe is deobicei exagerate si degeaba. Nu, nu zic ca e bine sa consumam alimente de tot genul, dar presa online are o tendinta sa exagereze.

Atunci ce faci? Cum descoperi care informatie e ok, mai ales cand vine vorba de securitatea alimentara? Mergi pe site-rul romalimenta! ^_^ Fara glume, site-ul cu pricina e de fapt site-ul Federatiei Patronale din Industria Alimentara. Suna destul de oficial ca sa cred mesajul lor, si nu tot ce e prin online, online care are grija sa sperie oamenii si sa ii faca sa se ingrijoreze de siguranta alimentelor si cand nu e nevoie.

E-uri = otrava! Aditivi alimentari = otrava! Conservanti = otrava! Cancer! Glutenul ucide! Ah, de cate ori nu am citit astfel de mesaje. Eu mi-am facut tema de casa si am citit pdf-urile din link-urile de mai sus si am vazut clar care e treaba de fapt si ce trebuie evitat si ce e ok. Soia e ok ca si aditiv. La fel si Vitamina C sintetizata in laborator. Altele nu mi se par asa de ok.

Fiecare decide pentru el ce consuma si ce adauga in mancare. Pana la urma esti ceea ce manci si singurul lucru pe care il detinem la modul real e corpul nostru. Sport, mancare sanatoasa si somn suficient ajuta mult sa avem o viata lunga si o inima fericita.

Daca vreti sa cititi mai multe despre E-uri, click pe link-urile din articol si vedeti si voi. Nu scriu eu aici rezumatul ca dupa dureaza prea mult sa cititi.

Comments

comments

Leave a Reply