Colectie de carduri de cumparaturi

Asta e din categoria : v-ati intrebati vreodata unde isi face Profi, Lidl sau alt hipermarket cardurile de cumparaturi? Eu da! Stiu, stiu, am prea mult timp liber, dar mi-am pus intrebarea asta, mai ales ca unele carduri au un design atat de misto si de original si am vrut sa stiu cine le face.

Evident ca am gasit – ii zice printcard si ofera tot felul de chestii frumoase, de la imprimante sa iti faci propriul card(daca esti companie, nu cred ca are o utilizare pentru acasa) pana la servicii de print-uit. Au carduri colorate, au oferte de card personalizate si multe altele.

Stiu ca nu se aplica si ca ei se ocupa de companii, dar nu pot sa zic ca niste snururi personalizate cu adizzy.ro m-ar supara. Ce, eu nu pot sa promovez blogul cu siret frumos. Probabil ca ar trebui sa ii schimb logo ca sa il fac mai unic, dar ar merge si cu alb si negru.

A, trebuie sa va zic o gluma auzita la lucru si legata de carduri – cica o companie trebuia sa faca reducere de personal si nu stia cum sa le transmita la personal asta . S-au gandit ei ca o buna idee ar fi sa anunte ca e foc in cladire si sa evacueze cladirea. Cand trebuiau sa se intoarca persoanele in cladire, pe usa era un mesaj cu ne pare rau, dar daca cardul dumneavoastra nu mai functioneaza ca sa intrati inseamna ca sunteti printre cei care au fost dati afara.

Ok, recunosc, nu ma pricep la povestit bancuri, dar e comic. Cel putin cand l-am auzit prima data in engleza de la CEO nostru a fost comic, mai ales ca ei in SUA pe baza de card intra in cladire. Sper ca nu le vine ideea sa puna in aplicare bancul de mai sus.

Comments

comments

Leave a Reply