Variante de cadouri pentru cand esti in pana de idei

Prima data cand am vazut un cos de cadou a fost in ceva film american (evident, doar la ei vezi tot ce e mai interesant) si mi s-a parut genial. Mai ales daca esti o companie si vrei sa faci un cadou mai interesant unor colaboratori, sau daca vrei sa iei un cadou cuiva care te-a ajutat si nu stii cum sa ii multumesti acelei persoane si totusi sa para ca e mita. Ca la noi, e o problema aia, cu mita. Ma gandeam acuma sa ii iau fratelui meu un cos cu specific italian, nu neaparat pentru el, ci pentru noul lui birou – spatiu de lucru, asa cadou de “inaugurare casa noua”.

Atatea posibilitati exista cu aceste cosuri. Ce e tare frumos la ele, e ca vin impachetate si poti sa folosesti bolul/cutia in care vin pentru altceva.  Ah, ar merge tare bine si un cos de Craciun pentru tata, ca pentru el e cel mai complicat de cumparat cadouri la noi in familie. Sau un cos cadou pentru doamne daca ai o profesoara careia vrei sa ii multumesti.

Eu am pus ochiul pe cosul din poza, nu e nici scump si ii zice “Surprise Gourmande”. Mai trebuie sa explic de ce mi-a atras atentia? Contine fondant cu foie gras de rata, dulceata de smochine (oh glorious smochine) si alte bunatati care nu le inteleg, dar imi imaginez ca sunt dumnezeiesti de bune. Plus, cutia rosie ar arata perfect sub pomul de Craciun (sau pe un raft – plina cu make-up)

Deja incep sa fac liste de cadouri pentru Craciun 🙂 O sa contina multa bunatati de mancat Craciunul asta. A, am citit undeva ca mai sunt doar 15 zile de vineri pana la Craciun, stiu 15 saptamani inca e mult, dar eu abia astept sa aud colinde in magazine si sa cumpar decoratiuni pentru pom ^_^

 

 

Comments

comments

Leave a Reply