Excurise last minute

Cum am mai zis, noi inca nu am fost in concediu anul asta. Nu ca e musai sa mergi undeva in concediu, noi s-ar putea la fel de bine sa nu mergem, ca e cam gata vara si toamna aveam altele de facut si prea putin timp sa mergem intr0 vacanta ieftina free spirit pe undeva.

Dar cand vezi ca toti prietenii ca au fost pe undeva sau ca merg in last minute Nisipurile de Aur, parca imi vine si mie cheful sa merg, dar, mai mult ca sigur, daca chiar ne punem capul, gasim niste oferte last minute undeva unde sa ne placa si in functie de buget. Doar ca eu am o retinere –  imi e frica de schimbare si de lucurile noi. Is ciudata, stiu.

Am vorbit, la un moment dat, sa mergem cu avionul undeva, e mai simplu, e mai comod, pretul, daca luam din timp, nu e asa mare, deci de ce sa nu profitam de orele in plus castigate. Dar imi e frica! Nu de avion si de calatorie, mai multe accidente se intampla pe sosea decat cu avionul, dar imi e teama de – sunt un noob, nu am fost niciodata intr-un aeroport! :))De aia perfer, daca tot e sa facem o vacanta in alta tara, ceva organizat de o agentie de turism, care de preferinta sa aiba ghid si autocar – da nu e asa comfortabil, dar macar e mai simplu.

Mi-ar place foarte mult sa fac un circuit prin Marea Britanie( sa vizitez Londra, Edinburgh, Oxford, Cambridge si partea de nord ), un city break in Venetia sau sa merg pe un vapor intr-o croaziera pe Mediterana. ASta cu croaziera e o dorinta de-a mea de mult, nici nu stiu daca am rau de mare sau nu, dar tot as vrea sa  incerc sa merg cu un vas dinala imens. Ah, o data…cine stie, o data o sa ajung si acolo, daca nu, am poze de la altii ^_^

Comments

comments

Leave a Reply