Voi unde mergeti vara asta?

Si anul trecut am intrebat acelasi lucru, din cate imi amintesc, voi unde mergeti in concediu? Bine, e 7 august, multi dintre voi deja ati venit inapoi, eu cu my sun and stars inca nu stim pe unde si ce sa facem. Avantajul ca pot sa iau concediu aproximativ cand vreau. Si ne tot gandim ce sa facem, asa in limita bugetului si timpului si a cat a mai ramas din vara.

Ideal ar fi sa mergem intr-un sejur undeva, poate un sejur in Israel, chiar daca e cam tarziu de programat, dar mi-ar place sa vad tara aia, sa vad Tel Aviv, sa mergem pe Dizengoff, sa vizitam Tayelet (ioi, ce fain arata acolo) sau sa vizitam the Jaffa Clock Tower din oras.

Desigur nici un city break in Viena nu ne-ar deranja, ceva simplu si fain si aproape, sunt oricum foarte multe de vazut in Viena, incepand cu faimosul castel unde a locuit imparateasa Elisabeta (adica Sisi) si terminand cu celelalte castele sau multe cafenele. Eu am fost acolo si iti trebuie 0 zi doar la palate. De faimoasa gradina zoologica nici nu mai zic. E orasul meu preferat din Europa si e aproape de unde lucra Mami. A, de parcul de distractii am zis? Mega tare! Nu e Six Flags sau EuropaPark , dar e Prater! E foarte mare si plin de roller coasters destul de scary ca sa ma dau eu pe ele.

Poate ar trebui sa mergem in cea mai clasica varianta, ceva mai relaxant, cum ar fi in Zakynthos, Grecia, toata lumea merge acolo, arata superb (aa poza de mai sus?), nu e scump, e la indemana si poti intreba prietenii cum a fost in concediu acolo. Musai trebuie facuta si o vizita la Meteora.  🙂 Si sa nu uitam de SPF, mai ales pentru astia cu piele alba ca mine. Stau prea mult in casa, e clar!

Nu stiu exact ce o sa facem, deci..ne dati idei?

Comments

comments

Leave a Reply