Cum afecteaza materialele si constructia durata de viata a unei saltele de pat

1518_1517_1516_1515_1514_1513_1512_1511_1510_sect_11384261615528227efb9a6fDefinirea unei saltele de pat, bune, poate sa varieze in mod considerabil de la persoana la persoana, de la utilizator la utilizator. Totusi, dincolo de zecile de preferinte si aspecte ce pot sa fie scoase un evidenta, un lucru comun este deosebit de pregnant – durabilitatea. Acest factor este pus foarte adesea pe primul loc in listele sau insiruirile de trasaturi si caracteristici realizate de clientii care se decid asupra unei astfel de achizitii. Cat de bine face fata o saltea folosirii indelungate, repetate si care este perioada de utilizare optima la care se asteapta clientii – toate aceste lucruri joaca un rol deosebit de important in determinarea valorii totale, finale; si mai mult de atat, in satisfactia ulterioara a acestor persoane. Gaseste la Tamos saltele de pat si profita de preturi speciale la toate categoriile de astfel de produse !

Exista, fara indoiala, numeroase materiale, comparatii sau tabele care sa analizeze in detaliu aceste aspecte legate de utilizarea unor saltele – longevitatea si durata medie de viata. Daca pana acum nu am avut tangenta cu aceste elemente de mobilier, s-ar putea ca aceasta categorie de produse sa fie extrem de diversificata, greu de inteles iar trasaturile si diferentele greu de interpretat. Iar increderea in decizia initiala de achizitie a unui model anume s-ar putea sa fie putin pusa la incercare. Pentru a usura acest proces si a nu ne lasa indusi in eroare de parerile deseori in contradictoriu (ale clientilor), e bine sa tinem cont de anumite linii principale:

  •  intelegerea diverselor tipuri de saltele de pat si a modalitatii in care acestea rezista in timp
  • descoperirea problemelor premature legate de durabilitate, mentionate in primii doi sau trei ani de zile dupa achizitie
  • stabilirea unei game medii de preturi
  • cunoasterea categoriilor principale ale acestei industrii constructoare de saltele: din latex (natural, in amestec, hibrid), cu memory foam (cu densitate scazuta, medie sau ridicata), cu apa, cu aer, cu arcuri.

Se spune despre modelele de saltele cu spuma  naturala de latex, dar si despre variantele cu memory foam de inalta densitate cum ca ar avea unele dintre cele mai indelungate perioade de utilizare – de 10-12 ani, cat si cele mai putine plangeri sau reclamatii, chiar daca sunt oarecum la capatul segmentului, in ceea ce priveste preturile. Mai mult de atat, aceste produse  ofera un mediu sanatos, antibacterian, antiacarian,  ce realizeaza o continua aerisire, mentinandu-se o umiditate si o temperatura optima. Saltelele de latex mai ofera o repartizare ortopedica a greutatii corporale, imbunatatind pozitia de odihna a umerilor dar si a coloanei vertebrale.  Asadar, punand aceste avantaje impreuna, realizam ca acestea sunt printre cele mai potrivite optiuni ce ne stau la dispozitie – pentru detaliii suplimentare, accesati oferta de saltele de la Tamos.

Comments

comments

Leave a Reply