Meet the vloggers

Voi stiati ca avem vloggers romani? (vlogger – versiunea youtube a unui blogger cu v de la video). Da, incerc sa scriu postarea asta de 2 zile, dar m-am pus sa ma uit la vloggers pe youtube haha.

Deci la Timisoara are loc maine si poimaine un eveniment fain si creativ – cei mai faimosi vloggers – conform youtube – vin la Timisoara sa povesteasca una alta despre ce fac ei.

Programul e cam asa –

Ziua 1:
Discuții , prezentări, sesiuni întrebări+răspunsuri despre video-blogging, social media, film making, creativitate. Vloggerii vor povesti ce înseamnă pentru ei un video blog, cum au pornit ei în această călătorie a video blogginului, relația dintre social media și film making.

Ziua 2:
Traininguri, workshopuri, ateliere.
Plenara de inchidere.

Pretul e – Participarea la eveniment:
30 RON/zi
50 RON/ambele zile

Invitati sunt –
Vloggeri:
Mihai Zmenta
Bianca Adam(Tequila1428)
Tudi Popa
10 Lucruri (Ionut, Andrei, Vali)
Rezumatul Zilei (Vali)

Traineri:
Eduard Schneider
Vlad Fiscutean
Florin Iepan
Octavian Mot
Daniela Nedovescu
Ionut Trandafir

Link spre eveniment
“iMAT YD – Intuitive Methods And Techniques for Youth Development” impreuna cu Youth Creativity Timisoara si StartUp Hub TImisoara, au placerea de a te invita sa iei parte la Conferinta “MEET THE VLOGGERS – Film Making for Social Media”.

Eu as zice, daca sunteti in Timisoara si va pasioneaza domeniul, sau stati prea mult pe youtube, sa mergeti pe acolo.

Comments

comments

4 Replies to “Meet the vloggers”

  1. eu prefer sa ma limitez la scris pentru ca vocea mea, inregistrata, suna infiorator de pitzigaiata :))). dar initiativa e super!

  2. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar s-a intamplat sa fiu in zona in ziua evenimentului (nu la eveniment in sine, ci cu un etaj mai jos) si media de varsta era undeva pe la 16-17 ani.

    1. am vazut si eu poze de la eveniment si da, cam aia era media de varsta, pai si the vloggers de la eveniment cu acea grupa de varsta se ocupa

      1. Sincer, eu n-am auzit de niciunul din ei. Recunosc, nu sunt in targetul lor 🙂

Leave a Reply