Ca e 2014

Am zis sa încep 2014 cu o tema nouă si fresh, doar ca nouă temă aleasa da cu virgulă la partea de arhivă, asa ca un email la developer si poate se rezolvă. Pana atunci stau cu twenty ten, mai clasica ca si clasica.
A treia zi deja din an, an care sper sa fie bun, cu ceva mai puţine schimbări ca 2013, e doar o schimbare poate sa aibă, dar aia sa fie la nivel de motivaţie, la capitolul încredere in mine si creativitate.
Sper sa fie asa. Imi tot amintesc ca, daca vreau si ma motivez suficient, pot sa fac / am ce vreau( dar totuşi, keep it real)
Vreau 2014 sa nu fie anul in care sa imi propun, iar, sa slăbesc x kg, ca nu am reuşit niciodată sa fac aia. Ca da, ca orice fată, greutatea e ceva ce ma sacaie si nu e cum vreau eu.

Nu prea imi vine sa imi fac propuneri pentru noul an, de frică ca nu o sa le ţin.
Vreau sa citesc mai mult, sa imi fac prieteni, ca am fost dezamăgită de cei care credeam ca ii am, vreau sa stau mai mult pe afară. Cam asta e ce vreau anul asta. Cu + sau – sa vizitez oraşul x sau y si sa învăţ z si q.

Sper sa am un an bun, sper sa aveţi un an bun, si sa ne motivate reciproc ca, dacă chiar vrem, putem!

Comments

comments

5 Replies to “Ca e 2014”

  1. In sfarsit pot sa citesc si eu fara sa ma chinui si sa ma chiorasc….tare greu era pe fstul blog , de aia ma apuca groaza sa ajung pe pagina ta si sa caut ce ai mai scris.
    Arata foarte bine , acum , blogul si sper sa se rezolve orice problema ai legata de arhivare si asa mai departe!
    Si iti doresc maxim….maxim ,adica….sa iti dea numai cu + in tot anul asta si in toti anii ce urmeaza…. 🙂

    1. pai si de ce nu ai zis mai devreme ca sunt probleme cu tema mea? :))

  2. Iti urez succes in indeplinirea tuturor dorintelor de anul acesta. Sa imi spui pe ce adresa sa iti trimit bratarile :))) :*

  3. […] Adriana a venit cu o grămadă de idei, care mai de care mai ghiduşe. Astfel, ei i-au trecut prin cap următoarele: […]

  4. […] aşa arată topul meu. Şi pentru că mai cunosc vreo 2-3 cititori avizi, le-aş ruga pe Adriana şi pe Vienela să facă şi ele un top. Aveţi timp până la sfârşitul lunii fetelor, dacă vă […]

Leave a Reply