Operatiunea rochita de vara

Ma pune pe mine azi soarele sa ies afara si sa imi caut rochita de vara. Ca deh, se poarta feminitatea si mi-am amintit ca am doar 2,5 rochite de vara. Zic 2,5 ca una e indecisa, nu o port purta fara pantaloni scurti, e prea scurta pentru confortul meu si restul 2 –  una e THE rochita si una e ..mai bine nu. Ok, teoretic am doar una atunci 😀

Vazusem eu in marele Periam City la una bucata magazin o rochita pe manechin, aia e! …am vazut rochita de departe (si sa ne intelegem marele Periam City are doar …2? magazine de haine citave? nici nu as zice citave…dar na, mai pline de produse ).

Cer rochita aia sa o incerc, mai iau una alt model, aratau ele asa binisor…si le incerc. What the cookie e cu rochitele din ziua de azi? SAC? nici o forma si material de SAC! aspre, nu stateau nici cum, hei, am slabit, am forme, esti rochita, do some magic! Nu! Cred ca si daca infasor o esarfa in jurul meu e mai rochita comparativ cu alea 2…Asta ca sa nu mai zic ca imi era prea lunga, si dupa ce ca am 1.58 ele fiind prea lungi nu prea ajutau.

Alt magazin, aceasi poveste – saci, saci peste tot. Ce e cu croiala asta? Nu am mai fost demult la cumparaturi de rochite, dar totusi. Am zis ca nu imi iau ceva online, ca na,  e rochita, trebuie sa stea cumva, sa le incerc inainte…nu ca un SAC!

Am venit acasa si ma gandeam ce mult imi place THE rochita ce o am eu. Se leaga frumos in spate si uite cine are forme. Si e si za perfect lungime!

5 Replies to “Operatiunea rochita de vara”

  1. Adevarul este ca pari si persoana care ai rabdare sa caute ceea ce se dovedeste a fi mai mult decat superba, insa sunt de pare ca ai nevoie de mult mai multe rochii.
    Oare rochita cea mai buna pentru tine ar fi ceva tot mai complexa sau simpla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *