M-am apucat de sport

Ca sa ne intelegem de la inceput –  singurul motiv pentru care va zic e ca sa ma motivati sa keep going 😀

La inceput de 2013 mi-am propus ca odata cu vremea buna o sa scot my fluffy #@$ la plimbare si cum si-a facut mila vremea de noi ..voila mi-am luat endomondo la pachet, ipod in urechi cu P.O.H.U.I playing (multumesc dAImon de introducere to that song) si la plimbare pe la 3 dimineata. Din categoria lucrurilor ce le poti face in Periam – sa te plimbi noaptea ca nu e urma de om…ok, de patrupede nu zic nimic, dar stiu pe unde sa nu merg ca sa le evit + pepper spray 🙂 si asa ma plimb eu de miercuri saptamana trecuta cat pot de mult …nu prea mult, gen 45min- 1h

Evident ca nu vad nici o schimbare inca, doar ca per general ma simt mai bine, e ceva cu oxigenul si sportul care imi face bine.

Ieri am fost Rambo, am zis ca destul plimbat, sa incercam jogging .. yeah sure –  20 minute/2.2km later- de jogging+plimbare+un sprint si eram  “MAMI unde esti” :)) nu stiu ce ma asteptam, serios acuma, nu e ca si cum de aprox 4 ani sufar de o lene crunta, ca nu o sa zic ca nu aveam timp sau alte scuze …good old times cand mergeam pe jos mult si zilnic si nu neaparat de buna voie. ( asta era like…acum 4 ani :)) )

Oh well, trebuie sa incep de undeva nu? Pe langa ca o sa ma simt mai bine, deja ma simt mai bine, nu mai sunt tot timpul obosita, sper sa si slabesc si sa look prettier 😀

Comments

comments

5 Replies to “M-am apucat de sport”

  1. BRAVO! 🙂

  2. Motivatia oricum trebuie sa fie una interioara. Fa-ti un obicei din a face sport si nu renunta la el, iti va fi mai usor pe parcurs. Succes !

  3. Felicitari! Important e sa nu te lasi. Chiar daca se intampla sa sari peste o seara, sa nu te lasi de tot. Si eu am inceput sa merg la sala, iar dupa Pasti sunt foarte hotarata sa vad ce si cum cu yoga :)))

  4. Bravo, bravo! Si eu cu colega practicam cand avem timp mersul pe jos de la Padurea Verde in centru. Apuca-te si de mancat salate de legume si/sau fructe si o sa fie si mai fain! (Zise Oana in timp ce baga in ea salata de mere, portocale, banane si kiwi.)

  5. Daca vrei sa slabesti ar trebui sa iei in considerare si o dieta 😛

Leave a Reply