Ce facem la vara

Cumva, nu stiu cum si cand, dar si-a facut mila de noi primavara si a sosit si pe la noi…a, wait, e deja vara, eu sunt la tricou si fara sosete(acusa imi scot sandalele) si am vazut lume in shorts, so e clar, acum 2 saptamani maturam zapada, acuma e voila vara – incalzire globala nu?

Oh well – totusi ce facem la vara? nu stiu ce faceti voi si nici ce fac eu. Ziceam ca poate merg la munte, la Moneasa mai exact, de ce? stiu ca e un “oras strada”, tocmai de aia, ca vreau concediu sa ma relaxez si nu am ce sa vizitez, decat sa stau pe balcon, beau cafea si sa fac trasee montane/dealuresti ca e munte, dar nu e munte

Dar mai e optiunea sa merg la mare. Nu am mai fost la mare de prea mult timp si oricum numai o data am fost.

Cred ca eram in clasa I-a sau ceva mai mare? hmm, dar stiu ca am stat in Venus(sau Neptun)? Oricum is multe posibilitati de cazare si hoteluri prin Venus, asa ca cine mai stie unde am fost 🙂 oricum poate nici nu mai exista hotelul ala.

Prima data cand am ajuns stiu ca am fugit de pe scari spre mare direct cu nasul in nisip, nici atunci nu era echilibrul punctul meu forte. Oh well, a fost distractiv, eram mica, nu aveam idee ce se intampla si imi amintesc spectacolul cu Vacanta Mare (care acuma daca ma uit la clipuri e mai hilar decat atunci, hei eram naiva si mica, de unde sa inteleg eu toate glumele ) Vacanta Mare in 199vara— erau mai comici…

Si ma gandeam ce sa fac la vara nu? despre asta e vorba  – poate as merge la mare, daca as avea pe cine corupe sa vrea la mare, nu sunt eu prea mare fan stat la soare, oh God, nu, poate doar daca adorm ca un bursuc si ma trezesc rac si nici cu lenevitul in apa nu ma omor, dar sa vad cum e acuma in 2013, sa vad daca tot ce zice lumea ca e super mega naspa in Romania la mare e si adevarat.

So ce facem la vara? la munte sau la mare?

Comments

comments

4 Replies to “Ce facem la vara”

  1. Eu vreau sa merg si la munte si la mare, dar mai ales la mare. pentru ca eu sunt cel mai mare fan al lenevitului in apa, al balacitului de fapt. iubesc apa mai mult decat orice.
    Dar vreau sa ajung si in Retezat. Il vad tot timpul si totusi… nu am mai vizitat Pietrele de ani buni…
    deci la vara… amandoua 😀

  2. Vara asta îmi doresc să ajung pe Transfăgărășean și să fac multe poze…

    1. Eu am fost si e super. Succes!

  3. Da ce preţuri neamuleee :))

Leave a Reply