Ceva pozitiv

—warning – procentul de naivitate si speranta e foarte mare in postarea asta —

Citisem un articol in ceva ziar austriac despre un cuplu de batranei, ok nici super batranei, dar oricum.

Era destul de scurt, nici o pagina si povestea tanti cum casa a ramas goala dupa ce au plecat copiii lor la casele lor, parca si la scoala, dar oricum erau singuri si sotul inca lucra.

Si chiar daca pe moment erau relativ bucurosi de liniste si de “pot sa fac ce vreau cu timpul meu” nu le era (Evident!) ok cu casa goala si ce sa faca cu timpul lor.

Si s-au regasit. Sotul a inceput sa ii cumpere flori cand venea de la lucru, sa mearga de cateva ori pe luna la restaurant, sa mearga la filme, teatru etc.

Mi se pare asa frumos atitudinea asta. La noi nu prea vezi cupluri de batrani sa le mai pese de astfel de lucruri.(nici la cele de “intelectuali”)

Povestea tanti cum colegii de lucru al sotului credeau ca are amanta ca tot timpul era cu flori, in pauza de masa mergea sa o ia pe tanti sa pape la restaurant etc.

“Cand o sa fiu mare” asa vreau sa fiu cu viitorul meu sot 🙂 sa ne tinem de mana pe strada si sa ne purtam frumos unu cu altul si sa nu ne uitam pe noi si de ce ne iubeam in tot procesul de imbatranire.

3 Replies to “Ceva pozitiv”

  1. :X povestea e super draguta… da e raritate. mai ceva ca floarea de colt :))). adevarul e ca dragostea pur si simplu se uzeaza si oamenii sunt prea… pasivi… ca sa faca ceva. toti suntem niste lasa-ma sa te las :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *