Cum a fost la concertul Linkin Park din 6 iunie – parerea unui fan!

De ce am scris abia acuma la atatea zile (multe) de la concert? (6 iunie 2012, atunci a fost). Din 2 motive

  1. sunt extrem de lenesa
  2. am stat sa vad daca imi mai trece din euforia concertului

De ce am tinut sa mentionez parerea unui fan, pentru ca am citit cateva mai multe articole despre cum concertul de la Bucuresti a fost naspa, dar cei care au scris au zis ca nu is neaparat fani. Ceea ce mi se pare putin..hei de ce iti dai cu parerea daca nu stii unele lucuri.

linkin park bucuresti
Linkin Park Bucuresti, 6 iunie 2012

Eu am mai vorbit si cu alti fani si toti suntem de aceasi parere…a fost EPIC!

Nu a fost prea scurt(cu toate ca dupa noi putea sa ne cante 3 zile si nu ne saturam de ei), a avut bis si au interactionat cu publicul. Ca sa exemplific, eu inainte sa merg la concert mi-am facut tema – m-am uitat la alte concerte de-ale lor unde au cantat doar 1h, la noi au cantat aproape 2 ore! ei tot publica set-listul pe instagram si la celelalte concerte din acelasi turneu cu cel din Romania – puteai sa vezi ca sunt doar cateva cantce si la noi au cantat muuult peste set-list ala. A, ca nu au iesit de pe scena si nu au facut publicul sa zbiere dupa ei? eh, au cantat intr-una, cam tot ce se putea canta. (da, ii apar cu furci si topoare! ca ma dispera cand vad ..aa nu au interacionat cu publicul, nu au avut bis, publicul a fost naspa – nu e adevarat)

Mike a coborat de pe scena si a cantat cu publicul, a dat mana cu ei, s-a urcat pe balustrada si a stat acolo si a cantat! Restul au aruncat lucrusoare la public, au salutat etc. Apai ce vrei? sa vina la tine “hei sunt Mike Shinoda, pot sa fac o poza cu tine?”

Eu am fost la Golden Ring – as in cel mai aproape posibil – dar nu m-am inghesuit in fata(stiam de la Korn cum e acolo), chiar daca puteam si atunci il atingeam si eu pe Mike(si lesinam probabil dupa) sau primeam un tricou de la Chester! aww

A fost o experienta super tare! mi-au depasit asteptarile. Mi-au dat lacrimile cand au cantat Iridescent si Leave out all the rest(ca sa nu mai zic ca astea nu erau pe set-list si nu ma asteptam sa le aud si sunt my all time favorite) ! ce sa mai zic? inafar de ..cand veniti iar in Romania? I’ll be there!

NU am facut prea multe poze, am fost sa ma bucur de ei, sa cant cu ei, sa ma distrez, nu sa stau cu mana in aer si sa fiu atenta la aparat! (comenta cineva ca era prea tare muzica si nu s-a putut inregistra calumea…hei de ce ai mers totusi la concert?)

Ups e prea lunga postarea ca sa zic si de eventul de pe twitter si lansarea albumului si cum am interactionat cu Mike ..live :-” next time

6 Replies to “Cum a fost la concertul Linkin Park din 6 iunie – parerea unui fan!”

  1. Mie mi s-a parut superb. Pur si simplu superb. Si eu am fost in Golden Ring, in fata lui Phoenix, si, la un moment dat, dupa ce tot impingeau toti din spate si din laterale, am ajuns in randul doi. Parca eram intr-o alta lume la concert.
    Pacat ca nu cred ca o sa mai vina prea curand pe-aici (ca doar mai au atatea tari in care n-au fost niciodata), si pacat ca romanii-s tot romani pana si la un concert LP: o gramada de pahare din-alea de plastic au fost aruncate pe jos.
    A, si o faza funny. Ziceam ca am stat exact in fata locului pe care-l ocupa de obicei Phoenix (mai veneau pe acolo Chester si Mike si o data si Brad). Ei, si cei din jurul meu tot tipau frenetic ,,Chester, Chester!!!”, asta cand se uitau la Phoenix, care era tot in fata lor. Apoi Phoenix isi da seama si zambeste. Too cute.
    Sau atunci cand, pe la sfarsit, Mike l-a batut pe Chester pe spate friendly-like (destul de neasteptat pt Chester caruia i-a tremurat spatele at first) si au dat mana si zambeau. Too cute.
    A fost grozav *floating*. Ii respect mult pe baieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *