Ce fain e sa faci parte dintr-o comunitate

Cum era cu piramida (brb sa rasfoiesc licenta ca nu mai stiu cum il cheama) a lui Abraham H. Maslow si nevoia nr 4(sau 3 depinde in ce carte te uiti)- nevoia de apartenenta la un grup.

Nota de inceput – nu ma refer la apartenenta la comunitatea blogerilor din Romania in scrierea asta asta ci la cei care au decis sa “Challenge accepted” la ce a propus Mike Shinoda (frontman Linkin Park) si mai exact

Our new album LIVING THINGS comes out in the US on June 26. It hits the shelves in a number of other countries on June 22.  And it’s no secret that the album will likely leak a week or two prior. We want to issue a challenge to our fans: make the LIVING THINGS release date a special event for yourself.

When the album leaks, ignore it.

source si continuare

Daca tot am preorder albumul ar fi cam aiurea din partea mea acuma sa ma duc pe pirate bay si sa il iau de acolo, ca da cica e deja out.

Si cum social media e on top, lumea, la ideea lui Mike, au facut una bucata event pe facebook, un fel de twitter party around the world, care la noi o sa fie in 26 iunie, ora 23 si o sa va spamez cu #LIVINGTHINGSRELEASEDAY hashtag...I warned you! ideea e sa dam play la ora aia si pe rand sa comentam cantecele. Oi, o sa fie atat de fun! can’t wait!

si de comunitatea asta entuziasmata care au acceptat provocarea zic…they are epic!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *