Pinterest

Noua platforma Pinterest starneste cateva reactii prin blogosfera –Β  ca e overrated, ca e the new thing, ca e mini-blogging ca e …the point is, toata lumea isi da cu parerea πŸ™‚ numa bine ca merita promovare !

Mie imi place foarte mult. Serios acuma!

Ce e Pinterest din perspectiva mea? Well e un fel de tumblr mai usor de folosit si parca mai organizat putin, pe tumblr pui poza/text/muzica si cam asta e, e ca un blog, nu mai stiu daca tumblr are etichete? , dar pe Pinterest le organizezi mai simplu si mi se pare mai util pentru mine decat pentru cei care ma urmaresc.

Adica, sa explic, daca la inceput nu i-am vazut exact sensul, tot rasfoind am descoperit ceva tare fain – cat de bine te poti organiza cu el. Acele boards sunt pentru mine ca si listele alea interminabile pe care le tot scriu eu, e aici pun poza si ia frumos si link de unde e poza si voila am o serie de retete pe care sa le incerc candva, idei de decoratiuni, idei de filme, de carti, locuri de vizitat, quotes sau ce imi mai trece prin cap.

Momentan am 11 boards si sunt happy cu ele πŸ™‚ am chiar si unul cu Wishlist 2012. E practic si pentru cei care te urmaresc ca pot vedea ce iti place, pot sa descopere lucuri noi, eu am descoperit multe DIY proiecteΒ  si multe retete de cookies πŸ™‚ A si am mai descoperit bloggeri din Romania carora le plac aceleasi filme ca mie si cand le citesc blogul ii vad ca oameni asa seriosi si reci, dar cum pozele zic 1000 de cuvinte – sunt si ei oameni simpatici πŸ™‚

Ale are un articol mai bine pus la punct despre Pinterest, eu il am in stilul meu πŸ˜›

7 Replies to “Pinterest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *