adizzy si muzica

Alex si Andra au fost draguti si mi-au pasat o leapsa despre muzica. Apai nici ca se putea mai bine! Eu ma declar dependenta de muzica si probabil ca daca s-ar interzice as fi si eu un most wanted criminal cum zice Toma Nicolau.

Sa o luam cu inceputul. Adizzy e la origine rockerita! Hard stuff, imbracaminte neagra, machiaj corespunzator, bocanici, bratari cu tzepi, unghii negre, Marilyn Manson, Slipknot etc. Asta era prin liceu. cu toate ca pe lange Marilyn ascultam si manele. DA! recunosc! daca mergi la multe chefuri nu ai cum sa le eviti, dar nu reactionam urat, dar pun vina pe vin si voie buna, nu eram dependenta de ele, dar nu mergea dupa Personal Jesus un Au inima mea(da old school manele).

Ai mei dragi parinti m-au crescut cu Phoenix, Abba si Boney M. si tare le multumesc! ca mi-am format gustul pentru muzica (ioi sarmana generatie de azi!)

Cum am crescut mi-a mai trecut din apucaturile cu haine negre si alea alea, inca mai am tricouri cu formatii, dar nu prea le mai port in public, parca ma simt prea “adulta” pentru ele. Si cu asta s-a mai schimbat si gustul meu pentru muzica…am inceput sa ascult de toate – dar cumva tot inclin spre Korn, Coldplay, 30 Seconds to Mars, Linkin Park si Cargo, dar imi place si Pussycat Dolls(se poate dansa bine pe muzica lor, in general muzica care se poate dansa imi place)

Momentan, cum l-am zΔƒbunit si pe dAImon, ascult intensiv Andre Rieu, omul asta e genial! nu ma plictisesc sa tot ascult muzica clasica πŸ™‚

Si pentru melodia pe care o tot repet trebuie sa ii multumesc tot lui Alex, e vorba deΒ  Lil Wayne ft. Bruno Mars – Mirrors.

Inainte ziceam ca melodia mea preferata e America – The Last Unicorn, dar parca acuma nu imi mai place asa mult, dar alta nu am πŸ™‚

si pentru ca e leapsa – dAImon esti te rog amabil sa o onorezi? πŸ™‚

4 Replies to “adizzy si muzica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *