Hai sa facem un bine

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu deobicei, si da puteti sa dati cu pietre in mine, cand vad un articol umanitar pe undeva dau un like sau un ceva acolo, rar, foarte rar si donez ceva, poate ca am dat peste prea multe cazuri de fake stuff, poate ca am vazut ca donatia mea nu conta, poate pentru ca nu aveam de unde, ca deh numa eu am un salar(multumita Guvernului Roman)  si nu e asa simplu si roz tot timpul.

Dar exista cazuri care cer de la mine actiune si cer si de la voi!

Sa va povestesc de Alexandra, o fata cam de varsta mea,  care sufera de Amiotrofie Spinală tip Kugelberg-Welander( pentru mai multe detalii despre boala mergeti aici, pe scurt Amiotrofia este o atrofiere cauzata de o boala cu originea in sistemul nervos, care cauzeaza pierderea capacitatii de-a folosi sistemul muscular). Alexandra este imobilizata intr-un fotoliu rulant de 9 ani. Da, de 9 ani fata nu mai poate sta pe picioarele ei si este dependenta de cei din jur. Ma gandesc cum e sa stii ca odata ai putut sa mergi si cu timpul sa nu mai poti face nimic. Nu stiu cum e, si nici nu vreau sa stiu vreodata.

Eu de la Dani stiu de acest caz si nu exista o persoana in online-ul asta romanesc care sa se implice in astfel de cazuri asa cum o face el. Omul asta merita statuie.

Din cate am inteles Alexandra a trebuit, din cauza bolii, sa renunte la liceu, chiar in clasa a IX-a, dar cu toate asta, a ramas optimista si chiar scrie poezii. E mai optimista ca si mine, ceea ce e demn de luat ca exemplu.

Acuma ce vrea Dani  e sa ii facem o bucurie de sarbatori si sa ii luam un laptop. De ce laptop, no asta nu e o intrebare ce are nevoie de raspuns! La varsta ei, cate nu poate sa faca cu un laptop?

So elfi mei ce ziceti, facem sa fie bine?

Contul meu bancar va sta la dispozitie( – pentru asta trebuie sa faceti o vizita aici – ), adresa de paypal unde se poate dona este web.resort@yahoo.it (cu mentiunea pentru Alexandra, sa stiu unde directionez banii)” – 

LATER EDIT – Update: 14 decembrie – Nu pot decat sa-mi exprim recunostinta fata de Radu si mai ales Emag! Dupa ce v-am stresat cu mesaje prin care va rugam sa ma ajutati sa promovez acest articol, Radu mi-a dat de stire ca vor trimite ei un laptop pentru Alexandra. Jos palaria si va multumesc tuturor pentru sprijin.
Suma de 50 ron si 65 de euro, adunata pentru Alexandra,  se va redirectiona catre Concertul caritabil ce va avea loc duminica. Detalii aici

Asta e de la Dani, el e Elfu sef in cazul de fata.

Nu stiu voi, dar eu le multumesc tare mult celor de la eMAG! Ma duc sa dansez de bucurie in camera.

2 Replies to “Hai sa facem un bine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *