de ce nu imi place sa visez

mostra de “vis” de aseara:

Eram intr-o biserica, asistam la ceva slujba, stiu doar ca era o biserica mare, era ceva biserica renumita. Dintr-o data au aparut teroristi cu arme, stiu ca erau arabi si toti am incercat cat mai bine sa ne ascundem, unii insa au fost impuscati. Zbierau la noi, fetele le alegeau ca sa le „puna bine”, iar pe barbati ii impuscau sau ii bateau. La un moment dat a aparut si armata americana(?!?!) si mai mult rau a facut decat bine.

Dupa multe incercari am reusit sa ajung la o usa si cand nu era un paznic atent am iesit afara si m-am ascuns vag in ceva denivelare de pamant de langa cladire, zic cladire ca nu mai era biserica initiala, era o cladire aproape daramata si mediul inconjurator si caldura imi aminteau de filmul Desperados. Stand acolo in mini ascunzatoarea mea stiu ca mi-am promis ca ma voi razbuna atat pe teroristi cat si pe armata americana, intervantia lor a dus la moartea cuiva drag mie(nu mai stiu cine sau ce).

Cumva am fost observata de un terorist de pe acoperis care a sarit de acolo si vruia sa ma impuste, dar din ceva cladire de langa a aparut un cersetor care avea o arma si l-a impuscat, dar nu inainte sa ma impuste pe mine teroristul in palma dreapta.

Ideea e ca am supravietuit ca m-a luat cersetorul si m-a salvat.

M-am trezit intr-un final.

Dictionarele de vise zic ca as fi stresata.

One Reply to “de ce nu imi place sa visez”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *