Ce carti ai la tine?

 discutie pe malul Muresului

– Nu vrei sa citesti ceva pana termin eu cu mancarea?

– Ce carti ai la tine?

– Pai am Dan Brown ultima carte, am Stapanul inelelor toate cele 3 carti, am the Hobbit, Silmarillion, Children of Hurin, am vreo 5 manuale de ocultism(nu dati cu pietre, am si eu pasiunile mele…ciudate), am 1984 de George Orwell(epic book), am Strainul de Albert Camus, cele 4 carti care formeaza A song of Ice and Fire – Game of Thornes si mai ceva ce nu imi amintesc.

Dupa mi-am dat seama..ca am un raft intreg la mine totul in sub 300g …U gotta love Kindle. :)) si tine si bateria mult, am tot citit pe el si de cand l-am primit nu l-am incarcat…si nu pare atinsa.

Comments

comments

11 Replies to “Ce carti ai la tine?”

 1. Eu zilele astea am ”Trilogia New York-ului”, evident KINDLE CASTIGA!!! :))

 2. Ender’s Game de Orson Scott Card si Tunnels 2 de Roderick Gordon si Brian Williams.

 3. Dar totusi nu se compară cu mirosul paginilor din carţile vechi atunci când citesti pe un fotoliu cu o ceaşcă de ceai lângă tine.

  1. Friv, serios ca nu simt lipsa, e atat de comfi si cu Kindle…si ma gandesc ca nu mai folosesc hartie si ecologie..si e mai ieftin 🙂

 4. O adevărată minune dispozitivele astea de citit.
  Eu am tabletă și nu îmi vine să cred ce „ușoară” a devenit lectura. Bineînțeles, nu renunț la cărțile efective, dar am multe și pe lista de variante electronice.

  1. ce tableta ai 🙂 si nu te dor ochii de la ea cand citesti?

   1. Am AllDro.
    Nu, nu mă dor ochii. Deși oricum, nu țin lumina la ecran mare, pentru că se vede foarte bine și așa.
    De pildă la calculator îmi obosesc ochii de la citit în 20 de minute, continuu. La tabletă am citit cred că maxim vreo oră continuu și nu am semnalat probleme. Mai mult o testez la următoarea călătorie cu trenul. 😀

    1. aha, inteleg 🙂 dar eu tot prefer ce mi-am luat 🙂 cand cresc mare o sa imi iau mini laptop

 5. Si eu ma “lupt” cu al doilea volum din Urzeala tronurilor (il citesc in romana pentru ca mi se pare destul de dificil de citit in engleza). Printre “rafturile” de pe Kindle mai am Sven Hassel, John Grisham si ceva carti mai tehnice.

  P.S. Am avut si tableta dar nu se compara 🙂 E foarte obositoare lumina aia…

  1. nici eu nu sunt pro tableta, de aia am si ales kindle, ma tot batea al meu frate la cap ca talbeta ca are si net si costa cam la fel, dar nu..lumina aia, nu thank you. Zici ca citesti in romana, cum e?

   1. E chiar faina! Surprinzator pentru o carte tradusa…

Leave a Reply