Vest autentic pe Mures 6-7.08.2011

A fost si Vest autentic pe Mures, as zice noul festival misto de la Periam(adica la mine acasa), in caz ca nu stiti acu 100 de ani(ok 4-5 ani) a fost Rock la Mures ( unde i-am vazut pe The Exploited totusi), dar de cativa ani nu mai aveam nimic.
Primaria s-a gandit ca locatia de la Periam Port e prea faina ca sa fie lasata de izbeliste(si adevarul e ca e frumos acolo) si a organizat anul acesta Vest Autentic pe Mures, de ziua Periamului, in loc de ruga aia trista si inghesuita din centrul comunei din 8 Septembrie, acuma s-au mutat toate la Mures, si ioi, vremea faina a facut sa fie chiar placut. Recunosc nu imi displace muzica populara, nu o ascult decat daca e musai, dar nu am reactii adverse ca la manele, e muzica Romaniei, so nu ma opun ei, si are avantajul de a aduna lumea la dans si dansul imi place.

Sambata a fost sarbatoare si asta s-a simtit si la Mures, plin de lume! de cantat au cantat Aurel Moldoveanu si Ro-Mania. De primul nu mai auzisem si de mers am mers pentru Ro-Mania (cica), dar am fost dezamagita de cei din urma, sunt o umbra a ceea ce au fost, si Aurel Moldoveanu chiar mi-a lasat o impresie placuta, era “deranjat” de faptul ca nu e cablul de la microfon mai lung ca sa poata da mana cu toata lumea din public, nu a cantat de pe scena, etc. Imi plac oamenii prietenosi si canta si bine, voce..placuta.

DSCF7230

Ro-Mania nu am reusit o poza prea buna, dar nici nu m-am agitat, au fost foarte…lipsiti de vlaga pentru gustul meu.

DSCF7251

Tot sambata am mancat cel mai bun gulas unguresc facut de uncrainian, si i-am baut si vinul 😛 a fost competitie de gulas si alte mancaruri.

DSCF7224

Duminica, in continuare cu vreme buna, au cantat Alesis, Rustic si Haiducii. De data asta am vrut sa ii vad pe Haiducii, dar la fel, nu am fost chiar asa de impresionata de ei pe cat ma asteptam, mai mult mi-au placut Rustic(2 fatuce cu fuste scurte, dar cu voce faina). Din pacate Alesis si Rustic au cam acelasi repertoriu, ceea ce a fost cam aiurea, ca am ascultat cam aceleasi meldoii, pe cand Haiducii au venit cu propria lor muzica, dar Alesis mi-au placut cel mai mult din cele trei formatii de duminica.

Ce a mai fost? scaune faine din baloti de paie, concurs cea mai mare leguma, dansuri populare, chestii care te invart si ti se face rau, vata pe bat albastra(care mi-a colorat dintii), lume faina, bere, mici si hamsii, fotbal pe nisip, pacat ca nu a fost atat de cald incat sa facem si baie in Mures(evident e interzis sa faci baie in Mures)

No, eu sper sa se mai tina 🙂 si va invit la anul sa veniti

DSCF7262
(pe scena sunt Alesis si in fata e lumea(multa) care dansa)

Comments

comments

4 Replies to “Vest autentic pe Mures 6-7.08.2011”

  1. Distracţie şi voie bună.

    1. a fost intradevar 🙂

  2. Muzica nu m-ar fi încântat, mâncarea cu siguranță da :D.

    1. eh nu e asa rea nici muzica 🙂 daca e la gramada si pe durata scurta

Leave a Reply