Leapsa – plan beletristic de vacanta

Mi-a transmis Mihaela o leapsa despre carti, cam ce planui sa citesc vara asta. Nu prea mi-am facut un plan, dar macar cu ocazia asta imi fac(cu toate ca majoritatea sunt carti incepute ce trebuie terminate)

Numele trandafirului de Umberto Eco – trebuie sa termin cartea asta, m-am luat cu scoala si a ramas pe locul…13 al prioritatilor mele.

Persuasion de Jane Austen – in limba ei, si comparativ cu Jane Eyre de Charlotte Bronte, de data asta mi se pare foarte complicat sa citesc in engleza, tanti Austen nu mi-a facut deloc viata usoara. (almost done)

Istoria Societatilor Secrete de Michael Streeter – asta e si ea inceputa, e chiar faina, am aflat multe lucruri noi, dar cand am cumparat-o speram sa imi povesteasca despre rangurile, obiceiurile, traditile, ritualurile societatilor secrete, dar nu, este exact ce zice si titlul…istoria. Ok, nu ma plang, e nice, dar inca mai caut cartea care sa ma multumeasca.

Portretul Omului Contemporan  – Barbarul – de George Colang si Adela Gavrilescu, mai exact cartea lui Offshore. Eh, din ce am rasfoit pare tare interesanta si total stilul lui George.

Das Parfum de Partick Suskind – da tot in limba lui, nu am mai citit pana acuma o carte in germana, va fi ceva nou, chiar daca in teorie ar trebui sa stiu mai bine germana comparativ cu engleza. Cartea mi-a adus-o mami din Austria, deci no link here 🙂

Richie, Dani si dAImon la voi ajunge leapsa.

14 Replies to “Leapsa – plan beletristic de vacanta”

  1. Buna, scuze ca te tot deranjez..ti-am lasat un mesaj la articolul cu wholesale dress. M-ar ajuta mult raspunsul tau.Multumesc mult de tot

  2. Vezi ca e Numele Trandafirului. Stiu sigur ca tata-miu ma bate la cap sa o citesc :))). Vreau sa zic ca m-ai ambitionat cu Persuasion si daca termin, promit ca sambata car Pisica dupa mine prin oras! 😀

    1. cred ca am vrut sa scriu in engleza :)) In the name of the rose . Ty 😉 sa ma anunti legat de carti…gen…joi cel tarziu ca atunci ma mobilizez in acea directie

  3. Parfumul e chiar faină, eu am citit-o în engleză de la British Library pe când mai exista. Şi mai fain e că ecranizarea e destul de fidelă, lipsind “doar” scena din peşteră când descoperă tipul că el n-are miros deloc.

    Numele Trandafirului nu m-a dat deloc pe spate. A fost faină de citit pe sub bancă în orele de fizică la liceu, da’ cam atât.

    În orice caz, Godspeed şi să vii cu recenziile în dinţi :mrgreen:

    1. da ecranizarea mi-a placut, dar am vazut demuuuult filmul so sunt foarte incantata de ideea de a avea si cartea 🙂

  4. Multam de leapsa. Am citit Parfumul si Numele Trandafirului, foarte multumitoare. Umberto Eco e o enciclopedie, nu altceva.
    M-ai facut curios cu Portretul omului contemporan.. o sa arunc o privire prin librarii.

    1. tot din cauza filmului vreau si eu sa o citesc, chiar daca descrierea din carte a lui William of Baskerville nu prea seamana cu Sean Connery (ma refer la ecranizarea din 1986)

  5. Pingback: hit the road

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *