Hai sa sustinem Esenta vietii!

Demult nu v-am mai rugat ceva, dar va rog acuma. Petrom are un concurs, Scoala lui Andrei din Tara lui Andrei, care se afla la a treia editie.  La concurs se inscriu elevi, voluntari, cu proiecte de ecologizare si pot castiga 5000 euro(primele 11 echipe) pentru a-si pune in practica proiectul. Tot cele 11 echipe participa la Tabara lui Andrei.(misto!!)

Ce vreau sa va rog e sa votati pentru o anume echipa, Echipa Plus NOI, din satul Rachita, judetul Timis. Proiectul lor propune curatarea si ecologizarea Begai din Timisoara noastra.

Au nevoie de cat mai multe voturi ca sa ramana in cursa, ei sunt pe locul 12, asa ca votati!

Trebuie doar adresa de email, nu e complicat, asa ca faceti un lucru bun azi si votati Echipa Plus NOI, ca merita.

Daca eu nu am fost destul de convingatoare, multi au mai scris despre ei, Cristi a facut un rezumat a link-urilor, iar mai multe detalii gasiti la Alexandra.

Votul e deschis pana in 20 iunie(a modificat Petrom putin regulamentul peste noapte), asa ca go..VOTE!!!

L.E a scris si Oana despre si a dat cateva motive convingatoare sa votati

Comments

comments

9 Replies to “Hai sa sustinem Esenta vietii!”

  1. O sa scriu, stiam de la Tomata ca parca s-a inchis votul. Tnx pt. tot.

    1. Merci Oana, sa ii ajutam putin..:)

    1. Multumesc Mihaela 🙂

  2. […] L.E. Au scris despre ”Esența Vieții” și Cristian Sitov , Ciprian Huțiu, Nebuloasa (Oltea Zambori), CristinaTM (Cristina Putan), Diana Câmpean, Axante de la Trascău (Adrian Puiuleț de la Grupul de folk PLUS NOI din Zlatna), Asociația de Turism și Ecologie ”Trascău Corp” din Zlatna, Daniel Preda, Alexandra Pleșa, Alin Meceanu, Adi Dragoș, Tomata cu Scufiță (Andreea Ursu), Bogdan Cotirta, Adelina Enache, Oana Barbu, Alex Blogu via Șmen.ro, Daniel Sima, Alex Gheorghițan via nametii.com, Adriana Lazar. […]

    1. thanks :*

  3. […] și Banat și nu în ultimul rând pentru voi înșivă.LE: Au mai scris:@Adizzy’ – Hai sa sustinem Esenta vietii!Oana Kovacs – Timișoara rulz!P.S.: Mulțumim într-un mare fel celor de la CorectNews că au […]

Leave a Reply