Despicable Me 2010

“It’s so fluffy I’m gonna die “

Despicable Me este o animatie cute, care ar fi trebuit sa o vad anul trecut, dar cumva am rarat-o. Ok, nu ma rezum doar la asta, dar chiar e draguta J

Gru(voce Steve Carell) este un raufacator, cu putine succese in rautatile lui si cu o armata de Minions si un doctor inventator Nefario(voce Russell Brand). Cineva fura o piramida si el vrea sa demonstreze ca e un raufacator mai bun ca Vector(un raufacator tanar si rasfatat, fiul directorului bancii railor) si pentru asta planuieste sa fure luna. Pentru asta are nevoie de un aparat de micsorat si de bani de la banca pentru a construii o racheta.  Banca zice ca ii ofera banii abia dupa ce are aparatul de micsorat, aparat pe care il fura si pe care apoi il fura Vector de la Gru. In incercarea de a recupera aparatul de micsorat Gru infiiaza 3 fete care sa il ajute sa patrunda in fortareata lui Vector. Trei fete care ii dau lui Gru viata peste cap si care fac filmul un film de familie numai bun de vazut duminica si de ras pe saturate.

Da nu e asa comic ca Shrek 1 sau ca si Ice Age 1, dar alea raman ca cele mai comice pentru mine, pentru simplu motiv ca au fost primele din „generatia”lor, dar clar Despicable Me intra pe lista animatiilor mele preferate.

9.9/10

Muzica Hans Zimmer si Pharrell Williams

And God! I love the Minions!! Aici cateva clipuri off-road

asta si asta
 
trailer

image source

2 Replies to “Despicable Me 2010”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *