Oldies but goodies – fun

revazuta la Epurica, e way to funny, avand in vedere ca vineri am dat examen la Comunicarea integrata de marketing :))
Marketing Feminin:

1) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te duci la el si ii spui:’Sunt foarte buna la pat’. Asta e Marketing Direct.
2) Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super. Unul din prietenii tai se duce si ii spune:’Tipa aceea e foarte buna la pat.’ Asta e Publicitate.
3) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Ii ceri nr de tel. Dupa o zi il suni si ii spui:’ Sunt buna la pat’. Asta e Telemarketing.
4) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Il recunosti. Te duci la el si ii improspatezi memoria:’Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?’ Asta e Customer Relationship Management
5) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te ridici, iti aranjezi rochia, te duci la el, si il inviti sa bea ceva. Ii spui cat de bine miroase, ii lauzi costumul, ii oferi o tigara si ii spui: ‘Sunt foarte buna la pat.’ Asta e Relatii Publice
6) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te apropii si ii spui:’Sunt foarte buna la pat’ si-i mai arati si un san. Asta e Merchandising.
7) Esti la o petrecere si vezi un tip super.El vine la tine si iti spune:’Am auzit ca esti foarte buna la pat.’ Asta e Brandul, puterea marcii.

Marketing Masculin:

1) Esti la o petrecere si vezi o tipa super. Te duci la ea si ii spui:’Sunt foarte bun la pat si rezist toata noapte fara oprire’. Asta e Publicitate Falsa si se pedepseste conform legii.

Comments

comments

6 Replies to “Oldies but goodies – fun”

 1. aha .. si daca el chiar delivers e oricum Standard Business practice si nu esti impresionata?

  cata misandrie, dom’le!

  1. @dAImon rare sunt cazurile acelea 😛 per general consideram totusi publicitate

 2. […] mai departe leapsa Adrianei, Laurei, Alinei, Roxanei, lui Paul, Dianei, lui Roxy, Corinei si oricui mai […]

 3. :)))
  Foarte interesante tehnicile astea de marketing.. si automat putem deduce si care tehnica are efectul cel mai rapid si mai puternic :))

 4. Hehe :))
  Chiar e buna asta!

Leave a Reply