eu vs poştăriţa = war

* offtopic am scris cu diacritice titlul ca sa se inteleaga mai bine 🙂 asta chiar daca am promis ca voi scrie fara ele. Exista 2 varianta ori cu ori fara, am ales fara.

A mea poştăriţa e mai ciudata, dar foarte ciudata. Cred ca nu e pe treaba ei.

Fapte 1: eu astept aviz ca am primit coletul de la ELF, stiam ca trebuie sa vina in ziua aia si stau si il astept, ma tot uit la cutia postala din jumate in jumate de ora si stiam ca la 16 inchide, si nu a venit avizul meu. Dezamagita, crezand ca nu a venit deloc coletul, am renuntat. Pe la 17 vine vecina, dar e pe alta strada ca stau pe colt, si imi aduce corespondenta ca tanti postarita a considerat mai de agur sa lase acolo. Asa ca lacurile mele de unghii stau acuma infrigurate intr-un depozit rece si neluminat. Dar nu aia era ideea, ideea e ca nu stau pe strada aia si la acel numar de casa!

Fapte 2: vara..eu dorm cu geamul deschis in foarfeca, ca e cald si sa imi intre aer proaspat si am si panza anti-insecte.  Avem si o cutie postala draguta, defapt 2, una dinaia mica si una dinaia stil american mai mare lipita pe casa. Ce face tanti cand are ziare de adus si scrisori? Vine la mine la geam, deschide dinspre afara panza aia, arunca pe geam inauntru corespondenta si inchide zgomotos geamul ala de panza inapoi. Trecand peste: geamul ala nu se deschide pe dinafara ci pe inauntru si urechiusele alea nu mai tin la fel de bine, ma trezea cand facea chestia aia. Lucrez totusi de noapte si nu e funny sa fi trezit cu asa zgomot pe la 10-11 dimineata.  Am vorbit cu ea si eu si tati si dupa un timp a priceput sa nu le mai puna in geam ca nu e cutie postala ala. Ce a facut? A inceput sa le arunce peste poarta sa le pape caini. iei hurray! Dupa alte discutii a priceput ca exista cutie postala mare pe care scrie ZIARE plus aia mica in caz ca ii e lene sa puna in cea mare si vrea sa se chinuie sa inghesuie in aia normala.

Acuma ce face? le pune la vecini!

6 Replies to “eu vs poştăriţa = war”

  1. Ce faci cand te duci la posta si dispare pachetul trimis de tine? Oficially I hate Posta Romana iar postarita ta clar nu e pe treaba ei :))

    1. @Mika well dinastea nu am treaba ca e tanti de la posta vecina cu mine, casa de langa si ne stim de mici, numa cu postarita am treaba

  2. Mda, the joys of Poşta Română. Eu într-o vreme am avut abonament la Business Standard, cred că două luni; numerele veneau din 2 în 2 zile, dacă veneau .. Explicaţia poştaşului? Că “probabil elevii de la liceul de vis-a-vis intră în scară şi ţi-l fură”. Norocul lui o fo’ că ziarul era gratuit şi nu mă interesa chestiunea prea tare.

    Acu’ aştept după un abonament la revista Sunete, nu-s sigur dacă pe el sau pe distribuitori tre’ să-i fut în gură ..

  3. Te inteleg perfect.
    Dar sa stii ca nu doar angajatii Postei Romane fac gafe monumentale. Un angajat DHL mi-a lasat un colet in valoare de 500 de lei la altcineva, o vecina cu acelasi nume de familie – daca nu ii eram simpatica… nu primeam coletul in veci :).
    Postasul care aduce corespondenta la mine la job in schimb, e funny. Poarta tricouri cu Superman si ne saluta zilnic cu “ceau, draga”/”ceau, dragoste” si miroase tot timpul ca 10 oameni care fumeaza non stop :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *