horror/thriller? depinde ce

Am o mica problema cu filmele asa numite horror. Deobicei rad cu lacrimi, da ,vorbesc serios! Sa ma vezi cum rad …”hahaha uite cum a cazut ala si ii atarna oasele”.”haha uite cum ii cade lu ala satarul pe cap”..etc..etc. Nu prea am probleme, spre exemplu The Grudge mi se pare o comedie delicioasa si nici cu The Ring nu prea am treaba, mai ales cand vad faza de genul: vine monstrul/fantoma/ala rau dupa personaj, vine tarandu-se, si el sta si sta si sta si putea de atunci sa fuga nespe strazi mai departe, dar sta, apai cum sa nu razi? Sau de naivitatea personajelor, ioi. Hei voi care ati facut scriptul, com on?! e pur pentru americani scris? ca aia sunt asa mai naivi de felul lor.

DAR…

Exista Saw-uri si Silent Hill! Ultimate horror la mine! la Saw -uri nici nu reusesc sa ma uit, am vazut putin din ele, dar nu rezist mai mult de cateva minute si alea ma uit asa cu ochii acoperiti si degetele in urechi. Si Silent Hill intradevar mi-a provocat cosmaruri, de Silent Hill 2 nici sa nu aud! Chestia de jos e cea mai creepy chestie ever! ihhh…iara o sa visez urat la noapte

Comments

comments

3 Replies to “horror/thriller? depinde ce”

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  2. @falvorotarybids no offense, dar via comentariu nu e deloc abordarea buna pentru o propunere comerciala. Am 2 adrese de mail la contact..feel free to use them

  3. Nu parca as fi foarte interesat de tine doar am cautat filmul Silent Hill pt ca mi sa parut ca are niste imagini pe gustul meu dar orcum nu prea ma mira ca razi la filmele alea pt ca nu prea mai se fac filme horror doar mai mult psihice ce e doar o bascaleala ca ex: taie capete taie cu firezu sau speriat de fantome etc inloc sa fac un spirit si o admosfera in care iti ramane in minte macar cateva luni de si mie nu prea ma sperie filmele astea mai mult ma lasa rece sau de obicei doresc sa fiu personajul negativ chiar daca asta e o chestie nebuneasca:)) nu am scris la nimeni atata pe blog da infine incearca sa asculti ceva muzica horor sau uitate noaptea la filme singura poate isi fac efectul:))

Leave a Reply