Lotiune tratament pentru unghii cu vitamina B5 de la Farmec

Atentie! Articol pentru fete 🙂


sursa poza sticuluta

Cam asa arata unghiile mele dupa tratament intensiv cu lotiunea sus numita :), lucesc de la lac incolor
Problema mea era ca se super exfoliau, nimic nu a functionat, nici portie de calciu efervescent cu gust de portocale, nimic. Se mai exfoliau ele, da nu in halul asta.

Eh daca stiam ca solutia e la magaziunul de peste drum pentru doar 4.3 lei 🙂
Am aflat de Lotiune tratament pentru unghii cu vitamina B5 de la Farmec de pe multitudinea de forumuri disponibile pe google… 🙂
-inca nu am terminat “tratamentul”, joi termin. Tratamentul dureaza 2 saptamani, prima saptamana te dai zilnic cu lotiunea(eu m-am dat si de 3 ori pe zi :-” ) si in saptamana 2 te dai de vreo 2-3 ori pe saptamana; in sticluta nu se vede ca am utlizat ceva.

-cand am inceput aveam unghiile tunse la 0, adica 0, ca nu stateau nici cum, se tot rupeau, dar acuma sunt tari, au crescut cum nu cresteau intr-o luna si arata ca noi :)), intelegeti ideea 🙂

— si tot produsele romanesti sunt cele mai bune — recomandare categorica si daca nu aveti probleme cu exfolierea, ca niste unghii mai tari si cu viteaza de crestere nu strica nimaniu, asa inainte de a da cu lac de unghii putem da cu lotiunea asta si sprijinim si compania 🙂 —

Comments

comments

5 Replies to “Lotiune tratament pentru unghii cu vitamina B5 de la Farmec”

 1. Alimentatia nu este chiar raspunsul corect. Unghiile care se exfoliaza usor sunt un simptom al unei diete preponderent vegetariene. Eu am aceasta problema de cand manac un kg de mere pe zi. Pusa in fata dilemei de a continua cu merele sau de a vana cadavre de galinacee prin frigider, am ales prima varianta. O alta cauza este lenea de a folosi manusi de menaj la spalatul vaselor. Nu renuntati la fructe! Luati-va aminoacizii din surse alternative!
  Va pup si va doresc bafta cu lotiunea, pe care mi-o voi cumpara si eu maine. Revin cu impresii.

  Noemi

 2. intradevar e bun acest tratament pt unghii dar sa stii ca nu functioneaza la toate tipurile de unghii

  Uite si eu am gasit un curs gratuit de manichiura pt inscriere intra aici http://unghiidevis.webs.com

 3. Buna! Am si eu o intrebare, avand in vedere ca am inceput si eu azi trat cu Farmec cu B5.
  Din poza vad ca ai lungimea unghiei in portiunea roz este cam la fel ca la mine, mai scurta. Daca m-am inselat si a fost doar o iluzie optica imi cer scuze. Eu am o problema: fiind scurte in portiunea roz cand le las sa creasca incep sa se indoaie de la al 2 lea mm. Daca si tu ai avut asemenea problema imi poti raspunde daca dupa tratament unghiile tot asa au crescut indoite? Sper ca nu am fost prea confuza in exprimare si multumesc anticipat pentru raspuns.

  1. Prin indoit la ce te referi? daca te referi ca se indoaie in forma de U adica colturile unghii se indoaie inspre deget, atunci da aveam aceeasi problema, dar eu le pilesc drept si nu le las mai lungi decat sunt in poza aceea (m-ar si deranja la scris la tastatura daca ar fi mai lungi) si e ok.

   Sper ca am raspuns bine la intrebarea ta si am inteles ce ai vrut sa spui 🙂 daca nu aici sunt

 4. Frumos articol, pacat ca nu pot vedea pozele postate 🙁

Leave a Reply